FREUBELHOF
workshop, high tea, tapas, bedrijfs of kinderfeestjes

In de periode september tot mei organiseer ik iedere maand een workshop. De workshops worden gehouden in mijn atelier. Behalve de culinaire workshops die vinden plaats in onze keuken en tuinkamer. Wil je een aparte afspraak maken met je eigen groep en een workshop naar keuze doen. Neem contact op over de mogelijkheden. 


DE KERSTWORKSHOP

ALLE AVONDEN ZITTEN VOL

Dit jaar gaan we een open kerstbol op een boomschijf of hangend maken. We gebruiken daarvoor mos en allerlei kerstattributen om het geheel op te fleuren.


De datums voor deze workshop zijn:


Dinsdagavond  

23 november (VOL) 

Woensdagavond

24 november (VOL)

Donderdagavond 

25 november (VOL)


Dinsdagavond

30 november (VOL)

Woensdagavond

 1 december (VOL)

Donderdagavond

2 december (VOL)


Dinsdagavond

7 december (VOL)

Woensdagavond

 8 december (VOL)

Donderdagavond

9 december (VOL)


De kosten van de workshop is

25 euro, inclusief materiaal en  consumpties . 

Bij aanmelding graag vermelden naar welk kerststuk de voorkeur gaat, hangend of staand en welke kleur kerstballen je wil(2 kleuren mag ook).

De avond begint om half acht. Ontvangst met koffie en thee, Daarna gaan we aan de slag.Je kunt bij ons ook terecht voor een High tea-workshop. De hapjes worden door jullie zelf gemaakt. Als iedereen klaar is gaan jullie genieten van elkaars gerechtjes. De kosten van deze workshop zijn 25 euro p.p

Ook een tapas workshop is mogelijk.  Zelf je tapas maken en daarna gezellig samen eten. Hoe leuk is dat. Ook hiervoor zijn de kosten € 25,00 per persoon. Minimaal 4 personen. De duur van beide workshops is ongeveer 4 uur.


Hieronder een foto impressie van eerdere workshops.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info