FREUBELHOF
workshop, high tea, tapas en decoratie

In de periode september tot  mei organiseer ik iedere maand een workshop.  De workshop bestaat uit max 8 personen en minimaal 4 personen.  Ik wil graag iedereen de nodige aandacht kunnen geven. De workshop word gehouden in mijn winkel/atelier.

Vanaf september worden er weer workshops gegeven. In verband met de corona-maatregelen is het atelier aangepast. Ipv 1 grote tafel zijn er nu 2 tafels, waar 4 personen aan kunnen zitten. Dus voorlopig zijn er per avond 8 personen welkom. Ik zal zorgen voor de nodige hygiëne maatregelen en vraag aan mijn bezoekers om de handen te wassen bij binnenkomst en eventueel te ontsmetten met handgel. Ik zal zelf een mondmasker dragen.


 

In september gaan we van start met een macrame-workshop.

De datums zijn: Dinsdagavond 22 september (Vol), Woensdagavond 23 september, Donderdagavond 24 september.

Je kunt weer kiezen uit verschillende dingen. Zoals windlichten, Houten plank met grote veer, wandhanger met veren, wandhanger, met waxinelichtjes of een geknoopte wandhanger. Ook is er keuze in de kleuren waarin je je werkstuk wil maken. De kosten zijn 25 euro p.p. Inclusief materiaal koffie, thee en wat lekkers. Aanvang 19.30. Je kunt je opgeven via email, info@freubelhof.nl, telefonisch 06-55770887, of contactformulier op deze site [Contact}. Graag vermelden wat je wil maken en in welke kleur(en).

Bij Freubelhof kun je ook terecht voor een Hightea-workshop. De hapjes worden door jullie zelf gemaakt. Als iedereen klaar is gaan jullie genieten van elkaars gerechtjes. De kosten van deze workshop zijn 25 euro p.p

Ook een tapas workshop is mogelijk.  Zelf je tapas maken en daarna gezellig samen eten. Hoe leuk is dat. Ook hiervoor zijn de kosten 

 € 25,00 per persoon. Minimaal 4 personen. De duur van beide workshops is ongeveer 4 uur.


Hieronder een foto impressie van eerdere workshops.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info