FREUBELHOF
workshop, high tea, tapas en decoratie

Diensten

U kunt bij mij terecht voor diverse workshops maa ook is er in de winkel is van alles te koop. Alles is zelfgemaakt. Bij mij komt u geen dingen tegen die u in een andere winkel ook kunt kopen.  Het assortiment is heel divers. Van potjes en vazen tot schilderijen of ornamenten. Of wat dacht u van verse kruiden uit onze kruidentuin. Ze zijn gedroogd te koop maar u mag ook zelf plukken, De prijzen zijn heel reëel. Mijn motto is dat je bij mij voor niet veel geld een leuk en origineel cadeau of decoratie kunt kopen.

Als u specifieke wensen hebt, laat het mij weten. Ik werk ook in opdracht.

Ook voor kraamcadeaus of baby-showertaarten kunt u bij mij terecht. Heel leuk is bijvoorbeeld een geboortebord, maar ook gehaakte knuffels of schoentjes horen bij mijn assortiment. 

Ieder maand, van september tot en met mei,  geef ik een workshop. Allerlei materialen en technieken worden gebruikt. Ieder maand is er een andere workshop. Hierbij houd ik rekening met de seizoenen. Hou de site in de gaten.

Een gezellige dag met vriendinnen of collega's of een vrijgezellenfeest? Wat dacht u van een workshop, al dan niet met een high tea?

Heerlijk genieten van een high tea in een landelijke omgeving. Geniet van de rust en ontspan.  De high tea word gehouden in mijn prachtige winkel. Als het mooi weer is heerlijk buiten. De high tea's zijn van een goede kwaliteit. Alle gerechten zijn huisgemaakt. Hartige en zoete gerechten met allerlei soorten thee.  Of als u niet van thee houd, een lekker kopje koffie.

De high tea's en workshops worden op afspraak georganiseerd.

Kinderfeestjes is ook een activiteit bij Freubelhof.  Een mini workshop met een high tea en zelf versierde cupcakes bijvoorbeeld. Er zijn allerlei mogelijkheden mogelijk.

Bij onze boerderij hoort ook een kruidenpluktuin. Hier kunt u zelf uw verse kruiden plukken. In de winkel vindt u de kruiden ook terug. Gedroogd of verwerkt in een azijn of lekkere olie.

Een bezoek aan Freubelhof is altijd een geslaagd bezoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info